O fata de 15 ani a ajuns la Spitalul Judetean cu hemoragie. Este insarcinata!

O fată în vârstă de 15 ani, din comuna argeşeană Stolnici, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, cu o puternică hemoragie internă, medicii constatând că adolescenta este însărcinată în două luni şi că are leziuni care-i pun în pericol viaţa şi pe cea a fătului.spitalul-judetean-arges

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, pacienta a fost adusă la unitatea de primiri urgenţă, duminică noapte, în stare gravă, cu dureri mari de burtă şi cu o puternică hemoragie internă, după examinare fiinf operată, potrivit Mediafax.

„Pacienta pierduse mult sânge, noi ne-am axat în primul rând pe salvarea vieţii acesteia, şi pe urmă a sarcinii. Din primele constatări ale mele şi ale colegului chirurg aceasta avea splina ruptă, drept pentru care a fost operată, i s-a scos splina, iar acum este într-o stare stabilă. A fost în pericol să-şi piardă viaţa din cauza acestei hemoragii, astfel că a fost operată de urgenţă“, a declarat doctorul Marcel Buzatu, de la Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Potrivit primelor date ale medicilor, fata este însărcinată în două luni şi, de teama de a spune familiei situţia, ar fi încercat să-şi provoace un avort lovindu-se în abdomen.

Minora provine dintr-o familie dezbinată, fiind crescută împreună cu sora ei de către tată, după ce mama le-a părăsit de câţiva ani.

La ora transmiterii acestei ştiri, minora în vârstă de 15 ani este internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, fiind în stare stabilă, medicii confirmând că pacienta nu a pierdut sarcina.

Articole asemănătoare:

OFICIAL:Cristian Soare este prefect de Argeș
Concert Holograf, Akcent și Hara de Zilele Piteștiului
Programul Rabla a început cu scandal. Doar 126 de vouchere i...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>