Grapini: Autostrada Pitesti-Craiova se va face

autostrada-romania-belgradMaria Grapini, ministrul  IMM-urilor, Mediului de Afaceri şi Turismului, a declarat că vor fi demarate lucrările pentru realizarea autostrăzii Craiova-Piteşti, informează Adevarul.ro.

Grapini a mai spus că în buget sunt deja prevăzute sumele pentru demararea investiţiei. ”Vă dau o veste bună: autostrada Craiova Piteşti se va face. Termenul de execuţie va fi între doi şi patru ani.”, a declarat Maria Grapini.

Premierul vrea şi el autostradă

Victor Ponta a declarat că anul acesta vor începe procedurile în vederea concesionării lucrărilor de construire a unei autostrăzi sau a unui drum expres între Piteşti şi Craiova.Valoarea investiţiei se ridică la suma 500 milioane de euro. Proiectul se va întinde pe o perioadă de doi ani.”Craiova va fi legată prin autostradă până la Constanţa, până la cel mai mare port al României. Regiunea Olteniei are nevoie de o astfel de infrastructură. Am un fix cu autostrada Piteşti-Craiova şi Comarnic Braşov”, a spus Premierul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>