Mădălina Ghenea este noua prietenă a lui Leonardo diCaprio

Noua prietenă a actorului Leonardo diCaprio este românca Mădălina Ghenea. Fotomodelul de origine română, Mădălina Ghenea, este din Slatina și a mai trecut în trecut și prin patul lui Eros Ramazzotti.

Actorul Leonardo DiCaprio şi-a început cariera ca un Don Juan, cuplându-se cu o mulţime de actriţe şi modele celebre, una mai frumoasă decât alta.

Claire Danes, Helena Christensen, Amber Valetta, Liv Tyler, Eva Herzigova, Giselle Bundchen si Bar Refaeli sunt doar cateva dintre frumoasele vedete cu care Leo s-a afisat.

Într-o perioadă părea că Giselle Bundchen ar fi aleasa, dar au pus capăt relaţiei după 5 ani. Exista o vorba care spune ca “boala lunga e moarte sigura”, iar cei doi n-au facut exceptie.
Cea mai nouă cucerire a actorului, se pare că este top modelul român, Mădălina Ghenea, care într-o vreme a fost şi iubita lui Eros Ramazzotti.

Din 2005 încoace, se pare că a avut o predilecţie pentru blonde. Cea mai nouă cucerire sparge tiparul: Mădălina Ghenea este o brunetă sexy de doar 24 de ani, care a plecat din România (Slatina) la vârsta de 14 ani şi are o carieră internaţională în modeling. Cei doi au fost surprinşi împreună în Australia, unde actorul filmează în această perioadă.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil-minune. Printre primele sale filme se numără “What’s Eating Gilbert Grape” (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi “Jurnalul unui baschetbalist” (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în “Romeo şi Julieta”, în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în “Aviatorul”, care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar.

Actorul a mai jucat în “Cârtiţa” (2006) şi “Shutter Island” (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în cel mai nou film al lui Christopher Nolan – “Începutul/ Inception”, lansat în cinematografe în 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>