REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2012 CÂMPULUNG MUSCEL

Vineri, 29 iunie, au fost afișate primele rezultate de la evaluarea natională 2012. Pentru școlile din municipiul Câmpulung Muscel rezultatele de la testele naționale au fost afișate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Argeș.

VEZI AICI REZULTATELE DE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ pentru școlile din municipiul Câmpulung Muscel.

Rezultate la Evaluare Nationala pana la etapa de contestatii de la centrul zonal de evaluare Armand Calinescu

Contestaţiile pot fi depuse după ora 14. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate la 2 iulie 2012.

Articole asemănătoare:

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2012 ARGEȘ. Azi se afișează re...
REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2012 PITEȘTI
Rezultate evaluarea națională 2012 Curtea de Argeș

One Response to REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2012 CÂMPULUNG MUSCEL

  1. Ioana 03/07/2012 at 18:53

    A fost o aiureala totala . Daca stai acum sa te uiti peste subiecte , sunt simple . Probabil emotiile au fost de vina ! :-) . Cred ca nu numai pentru mine , pentru multi alti . Ne-au panicat ingrozitor camerele de supraveghere + ca am avut si asistenta ! Pana acum nu s-a gandit nimeni sa puna camere , anii trecuti s-a copiat pe rupte . Totusi in Campulung Muscel ar trebuii facut ceva . Anul acesta multi elevi au avut medii foarte mici , la evaluariile nationale au fost note de 2 – 3 – 4 – 5 ! Inspectoratul si ministerul se gandesc doar sa intre orice “prost” la liceu/zi , la profilul “x” , dar nu se gandesc ! Dupa terminarea liceului , loc de munca pentru acel profil de unde ? Raspunsul il voi primi , bineinteles ” Fiecare pe propria piele ! ” . Nu , nu este asa ! Se mai mira de ce pleaca tinerii/oamenii din tara , doar pentru ca il alte tari , ex : Spania , Germania , Italia etc. , sunt platiti mult mai bine , locuri de munca mult mai bune ! Dar adevarul este ca traim in Romania , nu mai putem face nimic , deja ne-am dus de mult de rapa ! Ps : Am 15 ani si totusi vad realitatea ;) .

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>